Medicină generală

Clinica privată Holomed oferă servicii de medicină generală în Tîrgu-Mureș cu medici

supra-specializați

+GINECOLOGIE

Clinica noastră este la dispoziția ta cu aparatură de cea mai nouă generație și medici supraspecializați în obstetrică, ginecologie, fertilitate, sterilitate.

La noi, medicii pun accent pe abordarea integrativă a femeii, a fertilității și a sarcinii. Educăm cu calm în vederea unei sarcini și nașteri ușoare. Dr. Felix Szasz, Dr. Gheorghe Mihai, Dsunt la dispoziția TA! Află detalii aici

+MEDICINĂ INTERNĂ

În cadrul acestei discipline ne-am specializat în analiza rezultatelor tuturor specialităților medicale și le integrăm în strategii de diagnostic, tratament și îngrijirea pacientului.

În cazul în care observi dezechilibre majore în organism, dorești depistarea din timp a posibilelor tumori, dacă dorești să verificăm starea de sănătate a ficatului tău, când ai nevoie de consultanța în tratamentul prescris de medici, când dorești să fii direcționat către un specialist adecvat, te așteptăm la clinica Holomed unde Dr. Anda Cerghizan are grijă de TINE. Află detalii aici

+ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologia este specialitatea care se ocupă de diagnosticarea și tratarea sistemului endocrin și a mai multor glande din corpul uman. În cabinetul de endocrinologie te așteaptă d-na Dr. Corina Pop-Radu. Analiza rezultatelor tuturor specialităților medicale și integrarea acestora în planul de tratament al pacientului este primordială pentru noi. La clinica privată Holomed medicina clasică este completată cu metode medicinale complementare. Află detalii aici:

+PNEUMOLOGIE

Medicul de la departamentul de pneumologie îmbină medicina clasică și cea complementară la maxim! Suntem supra-specializați în bronhoscopie și depistarea sindromului de apnee în somn, și consiliere în tratament anti-fumat. Medicul nostru, Dr. Ioan Pribac este deschis și spre fitoterapie și terapii imunologice, iar în timpul consultației se ia în considerarea starea de sănătate în ansamblu al pacientului. Află mai multe aici:

+NEUROLOGIE

Neurologia este ramura medicinei care se ocupă cu patologia, diagnosticul și tratamentul bolilor care afectează sistemul nervos central, sistemul nervos periferic, precum și al bolilor sistemului muscular. Consultul neurologic este unul foarte complex. Sistemul nervos patronează întregul organism. Fără el nimic nu funcționează. Află aici când este indicat să te adresezi medicului neurolog. La noi ajutorul este venit din partea d-nei Dr. Maria Gorea.

+PSIHIATRIE

Echilibrul și confortul psihic este esențial pentru a trăi o viață normală și echilibrată. Viața are suișuri și coborâșuri, în unele momente controlul nostru asupra anumitor situații se pierde și în astfel de momente este binevenit ajutorul din partea unui specialist, care să diagnosticheze și să prescrie un tratament benefic stării noastre. Sănătatea mintală este esențială pentru fiecare om în parte și pentru asta la clinica Holomed combinăm psihiatria cu psihoterapia. Oferim vaste experiențe clinice și pregătiri internaționale ale psihologilor și psihoterapeuților noștri. Dr. Theodor Moica este medicul psihiatru în cadrul clinicii noastre. Află detalii aici:

+BOLI INFECȚIOASE

Această specialitate a medicinei se ocupă de diagnosticarea și tratarea bolilor produse în urma pătrunderii microbilor patogeni în organismul omului. Depistăm bacterii, fungi, viruși care sunt transmisibili. Printre aceștia se numără microbi, virusuri sau paraziți care au efecte negative asupra sănătății umane. La Holomed suntem atenți și la terenul sau mediul intern al omului, acesta este factorul decizional în abordarea bolii, și realizarea planului de tratament după cele mai bune cunoștințe ale d-nei Dr. Domnica Butiurcă. Suntem la dispoziția ta și cu inovații! Află mai multe aici

+UROLOGIE

Urologia, este specialitatea care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunile tractului urinar și a sistemului reproducător masculin. În cazul în care se depistează o problemă la rinichi, vezica urinară, uretra, uretere, glandele suprarenale, cât și organele reproductive masculine: testicule, penis, veziculele seminale, vasele deferente și prostată, vă putem oferi diagnosticare și tratamente personalizate datorită aparaturii ultramoderne și specialiștilor noștri. Suntem ajutați de dl. Dr. Sorin Nedelcu. Află mai multe aici