UROLOGIE

La fel ca noi, aici la Holomed, specialitatea de urologie este o disciplină medicală esențială, centrată pe pacient, bazată pe știință și supusă principiilor etice și holistice de îngrijire. Aceasta este o specialitate medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin. Organele și structurile anatomice aflate în domeniul urologiei sunt rinichii, vezica urinară, uretra, ureterele, glandele suprarenale, cât și organele reproductive masculine: testicule, penisul, veziculele seminale, vasele deferente, epididim și prostata.

Tractul urinar și cel reproducător sunt intim legate și, deseori, afecțiunile unui sistem vor afecta sistemul complementar. Urologia se ocupă cu tulburările genitourinare, atât din punct de vedere medical, ca de exemplu în cazul infecțiilor urinare, hiperplaziei benigne de prostată și tratamentului conservator al acestora, cât și abordarea chirurgicală a unor afecțiuni ca și tumorile maligne renale, vezicale și prostatice, litiaza renală sau vezicală, malformații congenitale, traumatisme reno-urinare și incontinența de efort sau post-partum.

Medicul urolog este cel mai în măsură să diagnosticheze și să trateze pacienții cu afecțiuni ale zonelor descrise mai sus, iar la Holomed o face în manieră integrativă bazându-se pe principiul că omul este un întreg și că doar adresând cu adevărat cauzele se vor putea rezolva simptomele oricărei problematici de sănătate. 

Oferim pacienților noștri tratamente personalizate, luând în considerare toți factorii psihosociali și medicali, pentru a crește calitatea vieții.

DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE MEDICINĂ INTERNĂ A CLINICII HOLOMED MUREȘ

Când ești:

– În convalescență după o infecție urinară
– Bolnav

Când dorești și ajutorul venit din:

– Consult extensiv cu ecografie ultra-specializată
– Tratamente complementare alături de tratamentele medicamentoase

Când suferi de:

– Infecții urinare repetate
– Afecțiuni ale prostatei
– Afecțiuni renale
– Afecțiuni ale glandelor suprarenale
– Litiază 
– Incontinență

Inovațiile de care te bucuri la noi:

– Ecografia de ultimă generație realizată cu ajutorul aparatului GE Voluson 8
– Testări ultraspecializate

Ce face MEDICUL UROLOG:  Are cele mai clare și aprofundate cunoștințe clare privind diagnosticul și tratamentul bolilor tractului urinar și al celui reproductiv. El poate îndeplini mai multe roluri, incluzând sfatul clinic medical, educația medicală, investigații extensive și tratamentul.

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed

Cu o importanță mare la Holomed, tratamentele sunt doar parte a ceea ce oferim prin medicina altfel pe care o propunem. Medicii parte din echipa noastră au specializări multiple care să ajute, de la discuția cu tine la un ceai sau cafea, la urmărirea progresului venit din cură sau tratament. Cele mai bune sfaturi, idei și soluții de prevenție – încercăm să fim mereu în pas cu ultimele inovații în medicină. Ne concentrăm să oferim pașii spre sănătatea optimă prin depistarea cauzelor dezechilibrelor pacienților, și nu doar prin tratarea simptomelor. 

În cadrul Clinicii Holomed, medicul urolog este:

– Dr. Sorin Nedelcu –

Medic primar urolog, supraspecializat în ultrasonografie generală și în litotriție extracorporeală

Dr. Sorin Nedelcu însumează o carieră de 40 de ani în care a servit ca medic primar la Clinica de Urologie a Spitalului Județean din Târgu Mureș. Modelul dânsului de practică clinică este unul deosebit de minuțios, cu o sporită atenție acordată aspectului ecografic al cărui pionier este în domeniul urologiei târgumureșene. 

D-nul Dr. Nedelcu crede, la fel ca întregul colectiv al clinicii, că cei mai buni 6 doctori care întregesc echipa Holomed sunt lumina soarelui, apa, odihna, aerul, mișcarea și dieta.

Serviciile de UROLOGIE la HOLOMED au următoarele BENEFICII: 

​- Consultație extensivă, dedicată ție (de minim 30 min)

– Un medic cu o vastă experiență care discută cazul tău în cadrul echipei interdisciplinare, până la găsirea celui mai corect și mai complex diagnostic

– În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient

 Medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed, iar pacienții noștri ne sunt la fel de apropiați ca jurămintele pe care le-am depus. 

Programează o întâlnire cu abordarea medicală a viitorului.

CONSULT

200 RON

​ECOGRAFIE

150 RON