Cine suntem, ce ne reprezintă și de ce suntem partenerul potrivit?

Scurtă istorie

În anii ’90 eram doar specialiști ghidați de propriile viziuni și traiectorii profesionale. Dr. Mirela Gaston alături de Dr. Ioan Pribac se specializa la Universitățile Oxford și Leeds din Marea Britanie. Mirela Pribac Cingolani se specializa la Cornell University în New York cu autorul China Study Prof. T. Colin Campbell, formându-se astfel în domeniul nutriției vegetariene. Dr. Dan Mezei înființa Prima Școală de Osteopatie din România. Dr. Felix Szasz se supraspecializa într-un centru de excelență în ginecologie din Germania. Speranța Popescu reprezenta pentru prima oară România anilor ’90 la congresele de psihoterapie proiectivă din Europa.

Fiecare dintre noi construiam alături de oamenii pe care îi ajutam un viitor luminos. Ne-am reunit viziunile pentru a implementa un concept transparent și de viitor în care credem cu tărie.

HOLOMED oferă mai multă atenție, mai multă interdisciplinaritate, mai multe puncte de vedere. Grija acordată pacientului pentru a se simți respectat ne definește. Suntem alegerea numărul 1 pentru atenția și timpul cuvenit pe care îl acordăm și pe care îl petrecem aproape de fiecare persoană. Faptul că specialiștii noștri discută fiecare caz sau se consultă pentru găsirea celui mai corect și mai precis diagnostic ne face nu mai buni, ci pur și simplu profesioniști dedicați jurămintelor medicale pe care le-am făcut.​​

”Mă angajez solemn să-mi consacru viaţa în slujba umanităţii; 

Voi exercita profesiunea cu conştiinţă şi demnitate;

Sănătatea pacienţilor va fi pentru mine obligaţie sacră;”

Câteva date și cifre semnificative:


250 de ani de experiență combinată în aceeași clinică

18 specializări, de la medicina tradițională, la medicina complementară
9 cabinete
Milioane de ore petrecute în specializare
Mii de ore de consultație

echipa clinica holomed Târgu Mureș

O altfel de medicină.

Astăzi medicina nu mai poate funcționa izolând specialitățile una de cealaltă. Studiile ne arată faptul ca bolile au cauze multiple, de aceea noi propunem o abordare holistică în care diversele specialități medicale lucrează integrativ și interdisciplinar.
Deși pare un lucru natural, în realitate această conlucrare se întâmplă prea puțin. Noi la Holomed știm că se poate ca fiecare caz în parte să fie discutat între medici pentru un diagnostic cât mai complex și sigur. De aceea specialiștii noștri vor examina pacientul cu atenție și cu disponibilitate pentru un serviciu unic atât din punct de vedere uman, cât și medical și tehologic. Viziunea noastră este implementată în cele mai mici detalii, de la programări realizate de către personalul front desk cu un autentic zâmbet pe buze, până la primirea pacientului în clinică într-un ambient deosebit, cu căldură și ospitalitate și culminând cu actul medical care este la standarde internaționale. Medicii din echipa Holomed sunt supra-specializați, lucrează cu tehnologie de diagnostic de ultimă generație și sunt în strânsă colaborare inter-colegială, completându-se pentru a oferi garanția unui diagnostic complet.

Aceasta este abordarea medicală a viitorului.