Echipa Holomed

Dr. Mirela Gaston

Medic primar stomatolog

Dr. Gaston s-a format la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș cu specializări ulterioare la Universitățile Oxford și Leeds din Marea Britanie. Medic primar stomatolog, cu competență în implantologie și inhalosedare – tehnică pe care o implementează ca noutate în Târgu Mureș, Dr. Gaston a fost Inspector al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Președinte local al Asociației Medicilor Stomatologi cu Liberă Practică din România, fiind actualmente Președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Mureș și Membru al Comisiei Locale de Malpraxis Medical.

Dr. Valentin Pribac

Medic specialist parodontolog

Dr. Pribac s-a supraspecializat prin dublul titlu de master, în Managementul Serviciilor Sanitare și în Periodontologie la Berna în Elveția cu Prof. Dr. Anton Sculean. Actualmente în elaborarea lucrării de doctorat, a activat ca și Asistent Universitar Catedra de Medicină Comunitară și Preventivă. Specializările lui internaționale de formare continuă sunt în domeniul implantologiei și al esteticii dentare, înclinația sa spre desăvârșirea profesională și reglementarea excelenței în stomatologia românească aducându-l ca membru fondator al Societății Române a Transparenței în Stomatologie

Mirela Pribac Cingolani

Nutriționist Dietetician MND

A studiat la Cornell University în New York cu autorul China Study Prof. T. Colin Campbell, formându-se astfel în domeniul nutriției vegetariene. A aprofundat biochimia cu Dr. William Friedwald, autorul formulei Friedwald de calcul a LDL colesterolului, la Columbia University. A colaborat la Roma în centrul ginecologic al Dr. Rossana Tripodi făcând consiliere nutrițională în sarcină. Parcursul nutrițional s-a îmbinat creativ cu cel artistic al pregătirii anterioare, pentru a crea un model de abordare de tip Holistic Health Coach, integrând în practică principii de gastronomie, agricultură eco-sustenibilă, pranic healing și aromaterapie.

Dr. Ioan Pribac

Medic primar pneumolog

Medicul cu cea mai multă experiență profesională și fondator al departamentului de pneumologie și alergologie al Clinicii Holomed, Dr. Pribac s-a format la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș fiind cap de promoție la absolvire. Supraspecializările la Universitățile Oxford și Leeds din Marea Britanie, l-au făcut pionier al bronhoscopiei la nivel local. Vasta experiență în pneumologia oncologică alături de competența în alergologie și specializarea în poligrafia nocturnă întregesc o experiență clinică care se întinde pe mai multe decenii, Dr. Pribac fiind votat ca Locul 1 în topul Medicilor Maturi din ziarul local Zi de Zi în anul 2014.

Dr. Mădălina Zegrean

Medic specialist ortodont

Dr. Andrea Horvath

Medic specialist endodont

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Dr. Horvath este medic specialist în endodonție și în protetică. Pasiunea ei pentru stomatologia de precizie, microscopie electronică dar și pentru cercetarea universitară s-a regăsit în ultimii ani în comunicările constante la congrese de profil din România și din Ungaria.

Dr. Fülöp Júlia

Medic rezident endodont

Dr. Fülöp a absolvit la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și este medic rezident endodont și ambiția ei personală este să salveze dinții naturali. Se consideră o fire ambițioasă, perfecționistă cu atenție mare la detalii. Îi plac provocările și este pasionată de endodonție, de tratamentul cu microscop și adoră să facă voluntariat. Voluntariatul a învățat-o să fie mai deschisă și empatică cu cei din jur. Astfel vede omul nu numai boala.

Este pasionată de dezvoltarea continuă, astfel participă atât la congrese naționale cât și internaționale.

Dr. Alina Iacob

Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Felix Szasz

Medic primar 
obstetrica ginecologie

Medic primar obstetrică-ginecologie, Dr. Szasz este supra-specializat prin multiple cursuri naționale și internaționale în medicină materno-fetală, chirurgie laparoscopică ginecologică, ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

Dr. Mihai Gheorghe

Medic specialist 
obstetrica ginecologie

Medic specialist obstetrică-ginecologie, Dr. Gheorghe Mihai este specializat în chirurgie laparoscopică ginecologică și ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

Personalitate logică și analitică, calm, amabil și respectuos, cu darul de a asculta, dr Mihai afișează tact și maturitate emoțională în interacțiunea cu pacientele, oferind încredere prin exprimarea clară a tuturor detaliilor referitoare la diagnostic.

Dr. Dan Mezei

Osteopatie & Acupunctura

Medic și fondator al Primei Școli de Osteopatie din România, în colaborare cu Școala de Osteopatie OSCE din Bologna Italia, Dr. Mezei este homeopat și susținător al tehnicii de auriculoterapie, cu multiple certificări internaționale în aceste domenii de medicină complementară.

Dr. Anda Cerghizan

Medic Primar medicină internă

Elena Mardale

Nutritionist dietetician
Specialist boli metabolice & nutritie sportiva

Nutriționist Dietetician licențiat al Facultății de Medicină a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, Master în Nutriție Clinică și Comunitară, Elena este specialistă în gastrotehnie, acreditată de școala Horeca din București, de unde și modelul de consiliere nutrițională în care include rețete proprii de preparate și de protocoale de sucuri detoxifiante. Este nutriționistul a două echipe de fotbal din țară, urmărind individual alimentația sportivilor amatori și de performanță. Printre specializările ei se numără studiul microbiomului și abordarea dietetică Low FODMAP urmată la Monash University Australia.

Dr. Maria Goria

Medic primar neurolog

D-na Maria Gorea este medic primar neurolog cu o experiență medicală de peste 40 de ani, fiind director de științe medicale și competențe de electroencefalografie. În toți acești ani lucrând la Spitalul Județean de Urgență Tîrgu-Mureș, secția de neurologie a avut o activitate susținută în cercetarea științifică, specializându-se în patologia somnului și a stărilor de veghe.

Suntem onorați pentru că d-na doctor întregește echipa specialiștilor de prestigiu la clinica privată Holomed.

Dr. Theodor Moica

Medic primar psihiatru

Medic primar psihiatru și cercetător postdoctoral pe tema “Modificările volumului hipocampic secundare terapiei de augmentare la pacienții cu Tulburare Depresivă Majoră”, Dr. Moica și-a obținut titlul de Doctor în Medicină în 2014 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Urmează ultimele curente în domeniul psihiatriei și al psihoterapiei la nivel internațional specializându-se la Universitatea Queensland din Australia și în domeniul psihofarmacologiei formându-se la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Este implicat în colaborări importante ca Rater central independent în studii clinice pentru România și Republica Moldova în cadrul organizației Signant Health USA (Bracket Global). Pasiunea sa pentru munca cu familii și cu cupluri în terapie îl aduce colaborator al Organizația Salvați Copiii România la nivel local.

Speranta Popescu

Prof. Dr. Psiholog

Prof. Dr. Speranța Popescu obține diploma de psiholog încă din anul 1976 la Universitatea București, ca apoi să obțină titlul de doctor în psihologie la aceeași instituție în 1994. Multiple sunt acreditările obținute prin cursuri de formare atât în tară căt și la Universitatea Rene Descartes din Paris și la Institutul Gregory Bateson din Belgia, instituții cu care continuă colaborarea prin programul Erasmus profesoral. Tehnicile abordate atât la copii cât și la adulți sunt cele de psihoterapie sistemic-strategică, psihodiagnoză proiectiv, psihodramă și psihonutriție, având numeroase publicații în reviste de prestigiu din domeniu. A profesat ca și cadru universitar la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca fiind actualmente Conferențiar la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației al Universității Dimitrie Cantemir.

Dr. Domnica Butiurcă

Medic primar
boli infecțioase

Dr. Domnica Butiurcă însumează o carieră de 40 de ani în care a servit ca medic primar la Clinica Boli Infecțioase II din Târgu Mureș și a format generații întregi de tineri medici infecționiști care i-au fost studenți la UMF Târgu Mureș. Modelul ei de practică clinică este unul complex și de avangardă în România, îmbinând experiența clinică medicală extrem de vastă cu tehnici de medicină complementară și fitoterapie.

Dr. Sorin Nedelcu

Medic primar urolog

Dr. Sorin Nedelcu însumează o carieră de 40 de ani în care a servit ca medic primar la Clinica de Urologie a Spitalului Județean din Târgu Mureș. Modelul dânsului de practică clinică este unul deosebit de minuțios, cu o sporită atenție acordată aspectului ecografic al cărui pionier este în domeniul urologiei târgumureșene.

Dr. Corina Pop Radu

Medic primar endocrinolog

Medic primar endocrinolog și lector la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Mureș.

As. Anabel Kiss

Anabel a început prima etapă profesională din viața ei plină de determinare, entuziasm și bunăvoință. Și-a descoperit dragostea față de oameni și nevoia de fi altruistă și solidară, practicând la azilul de bătrâni Kalvin Janos.

As. Mihaela Handrea

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Mihaela a studiat tehnică dentară, asistență medicală și a are o experiență profesională în domeniul asistenței stomatologice de peste 15 ani. Dedicată, responsabilă, caracterizată prin punctualitate, ordine și disciplină. O persoană prietenoasă, ambițioasă, dornică de a aduce zâmbetul pacienților, își continuă formarea profesională prin cursuri de supraspecializare în Marketing Medical.

As. Emese Kovács

Emese este absolventa facultății și a masteratului de Nutriție și Dietetică a Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, de unde a dus mai departe pasiunea pentru domeniul medical și pentru primirea profesională a pacienților. Vorbește română, maghiară și germană și este o persoană sensibilă și atentă la comfortul oamenilor cu care lucrează.