MEDICINĂ INTERNĂ

Medicina internă este disciplina medicală de bază, centrată pe pacient, bazată pe știință și supusă principiilor etice și holistice de ingrijire.

De aceea noi ne specializăm în analiza rezultatelor tuturor specialităților medicale și le integrăm în strategii de diagnostic, tratament și îngrijire pentru tine.

Consultul de medicină internă se adresează afecțiunilor cardiace, digestive, respiratorii, renale,  etc. – vizând boli cum ar fii: gastrita, bronșite acute și cronice, hipertensiunea arterială, insuficiența cardiacă cronică, pneumonia, ulcerul gastric, stări febrile, boli inflamatorii intestinale etc.  

Medicul internist furnizeză pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătății, contribuind la medicina preventivă și este în măsură să trateze urgențe medicale și să trateze pacienții integrativ și etic.
Oferim pacienților noștri tratamente personalizate, luând în considerare toți factorii psihosociali și medicali, pentru a crește calitatea vieții.

DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE MEDICINĂ INTERNĂ A CLINICII HOLOMED MUREȘ

Când ești:

– sănătos dar realizezi că prevenția contează în sănătate
– bolnav
– într-un proces de slăbire abruptă involuntară
– obosit cronic
– inapetent (fără poftă de mâncare)

Când dorești și ajutorul venit din:

– prevenția unor dezechilibre majore
– depistarea precoce a tumorilor
– evaluarea stării de sănătate a ficatului tău
– consultanță în tratament
-diagnosticul și direcționarea spre specialitatea medicală pertinentă

Când suferi de:

– Prurit (mâncărimi ale pielii)
– Tuse cronică
– Dureri abdominale
– Ficat și hepatită cronică sau dischinezie și calculi biliari (pietre)
– Colon iritabil și balonări
– Scaun patologic (mucus, sânge, durere în momentul defecației)
– Sângerări

Inovațiile de care te bucuri la noi:

– Ecograf Voluson 8 General Electric unic ca tehnologie la nivel local care permite
vizualizarea de finețe a organelor tale și depistarea și celor mai mici formațiuni
nedetectabile pe ecografe mai vechi.
FlorInScan: Test pentru evaluarea cantitativă a compoziției florei intestinale și
profilul microbiomului

Ce face MEDICUL INTERNIST: se ocupă cu diagnosticul, tratamentul şi prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne. Medicul specialist în medicină internă trebuie să aibă competenţa de a evalua integral un asemenea bolnav şi de a indica priorităţile tratamentului acestuia, inclusiv de tratament invaziv sau chirurgical. Conform cerinţelor UEMS European Board of Internal Medicine, medicul internist trebuie să aibă cunoştinţe aprofundate privind diagnosticul şi tratamentul bolilor medicale acute. El poate îndeplini mai multe roluri, incluzând sfatul clinic medical, educația medicală, conducerea și tratamentul.

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed

În cadrul Clinicii Holomed, medici interniști sunt:

– Dr. Roxana Ivan – Medic Primar specialist medicina interna, supraspecializată în ultrasonografie generală
​- Dr. Anda Cerghizan – Medic Primar specialist medicină internă, supraspecializată în ultrasonografie generală

– Dr. Roxana Ivan

Medic Primar medicină internă

Dr. Ivan a urmat o serie de cursuri la nivel național și internațional supraspecializăndu-se pe abordări integrative ale multor probleme medicale ca și particularități ale bolilor cardiovasculare la femei, actualități în gastroenterologie, actualități în bolile hematologice, microbiomul intestinal ca schimbare de paradigme în patologia tubului digestiv, inovaţii în managementul deficitului de fier și anemia de cauză inflamatorie, abordarea pacienţillor cu steatoză hepatică, abordarea terapeutică a infecţiilor de tract urinar, calciu şi vitamina D: de la premise teoretice la aplicaţii practice.

Și crede, alături de întreaga echipă, că cei mai buni 6 doctori care întregesc echipa Holomed sunt lumina soarelui, apa, odihna, aerul, mișcarea și dieta.

– Dr. Anda Cerghizan

Medic Primar medicină internă

Cu o importanță mare la Holomed, tratamentele sunt doar parte a ceea ce oferim prin medicina altfel pe care o propunem. Medicii parte din echipa noastră au specializări multiple care să ajute, de la discuția cu tine la un ceai sau cafea, la urmărirea progresului venit din cură sau tratament. Cele mai bune sfaturi, idei și soluții de prevenție – încercăm să fim mereu în pas cu ultimele inovații în medicină. Ne concentrăm să oferim pașii spre sănătatea optimă prin depistarea cauzelor dezechilibrelor pacienților, și nu doar prin tratarea simptomelor.

Serviciile de MEDICINĂ INTERNĂ de la HOLOMED au următoarele BENEFICII:


– Consultație extensivă, dedicată ție (de minim 30 min)
– Reduceri la abonamente
Echipă de medici care discută cazul tău, până la găsirea celui mai corect diagnostic
 

În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient.
Medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed, iar pacienții noștri ne sunt la fel de apropiați ca jurămintele pe care le-am depus.

Programează o întâlnire cu abordarea medicală a viitorului.

Consult

200  RON

Consult + ecografie

350 RON

EKG

50 RON

Spirometrie

50 RON

Control

150 RON