PSIHIATRIE

Confortul psihic este esențial în desfășurarea normală a vieții pe care ne-o dorim. Psihiatria este acea ramură a medicinei specializată în diagnosticare, tratament și prevenție în sănătatea mintală, inclusiv în tulburările cauzate de consumul de substanțe, precum și de reinserția socială și redarea calității vieții pacienților cu dezechilibre psihice.


Lipsa de control este cel mai adesea motivul pentru care se cere ajutor medicului psihiatru.
Tratamentul medicamentos pe care acesta îl poate prescrie este esențial în rectificarea și tratarea maladiilor.


De aceea la Holomed combinăm psihiatria cu psihoterapia în abordările noastre terapeutice integrative, oferind garanția unei vaste experiențe clinice și a unei pregătiri internaționale continue a psihologilor și psihoterapeuților noștri.
 


DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE PSIHIATRIE A CLINICII
HOLOMED MUREȘ

Când ești:

– Provocat de stresul zilnic
– În urma unui accident traumatic
– Afectat de pierderea unei persoane dragi
– Profesionist ce necesită analize de specialitate pentru a-și desfășura activitatea
– Copil cu greutăți de învățare

Când dorești și ajutorul venit din: 

– consiliere și ajutor în îndepărtarea gândurilor de suicid
– terapia anxietății
– terapie de cuplu
– psihoterapie individuală
– consultații și tratamente preventive

Când suferi de: 

– Atacuri de panică
– Halucinații auditive
– Anxietate
– Tulburări ale apetitului
– Preocupare excesiva pentru propriul corp
– Tulburare afectivă bipolară
– Tulburări endocrine
– Suferințe somatice

Inovațiile de care te bucuri la noi:

– Medicul PSIHIATRU parte a echipei Holomed s-a specializat la Universitatea Queensland din Australia și în domeniul psihofarmacologiei la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
– Pasiunea sa pentru munca cu familii și cu cupluri în terapie îl face colaborator al Organizația Salvați Copiii România la nivel local.

Ce face PSIHIATRUL: Pe baza unui diagnostic pe care îl pune în urma interviului și a setului de analize, prescrie tratament medicamentos și colaborează cu psihoterapeutul în tratamentul problemelor psihice.

Interviul psihiatric este tehnica principală de diagnostică în psihiatrie. Medicul descoperă aspecte particulare din viața pacientului, folosind criterii specifice de diagnostic diferențial.
Examinează statusul cognitiv, efectuează testări neuropsihologice, prescrie analize de laborator uzuale si imagistice ajutând la evidenșierea cauzelor de boala psihică. Pe lângă discuția cu pacientul, psihiatrul discută și cu rudele pacientului, prietenii săi, de obicei persoana care petrece mult timp cu acesta și poate oferi o perspectivă diferită despre schimbările produse în comportamentul lui.

Dar pentru că tratamentele sunt doar parte a ceea ce oferim prin medicina altfel pe care opropunem la Holomed, avem, la un ceai sau cafea, cele mai bune sfaturi, idei și soluții de prevenție – mereu în pas cu ultimele inovații în medicină.

Abordarea medicală integrativă este esențială pentru noi și specialiștii noștri alocă timpul necesar discuțiilor medicale pe fiecare caz în parte pentru a putea oferi diagnostice complete și corecte.

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed

Suntem aici pentru tine când realizezi că ai nevoie de ajutor pentru a depăși faze, dependențe sau perioade grele din viață, iar consilierea personalizată este esențială pentru sănătatea ta de ansamblu, fiind complementară oricărui demers medical.

Abordarea medicală integrativă atât la copii cât și la adulți prin consultații psihiatrice extensive, psihoterapie sistemic-strategică, psihodiagnoză proiectiv, psihodramă și psihonutriție sunt elementele prin care ne propunem să vă fim alături.

În cadrul Clinicii Holomed, medic Psihiatru este:

Dr. Theodor Moica

Medic Primar Psihiatru,

Doctor în Medicină

Dr. Beáta Bucur

Medic specialist Psihiatru

Serviciile de PSIHIATRIE de la HOLOMED au următoarele BENEFICII:

– Consultație extensivă, dedicată ție (de minim 30 minute)
– Reduceri la abonament
– Echipă de medici de diferite specialități care discută cazul tău, până la găsirea celui mai precis diagnostic
– În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient
Medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed, iar pacienții noștri ne sunt la fel de apropiați ca jurămintele pe care le-am făcut ca medici.

Programează o întâlnire cu abordarea medicală a viitorului.

Evaluare,
consiliere psihiatrica si recomandari terapeutice
250 RON

Control
 
200 RON