Preventie prin rasfat: aromaterapia si cele 5 secrete pe care le meriti

Ești în perioada când primești cadouri?

Sau le cauți pentru tine, pentru a celebra MARTIE și tot ceea ce înseamnă să fii femeie?

Ei bine, noi am găsit deja soluțiile pentru a celebra feminitatea, începutul primăverii și așadar și revenirea la o stare de creștere, renaștere și rejuvenare.

Pentru cele:

Care au nevoie de o pauză

Care vor să retrăiască o escapadă din cotidian

Care vor să se regăsească în pacea minții echilibrate

Care au nevoie de un corp pregătit de provocări

Care își dăruiesc ceea ce merită

5 secrete pe care ți le punem pe piele, pentru că meriți un Martie Magic

Avem o ofertă specială de Martie.

Dar nu numai, pentru că deși se potrivește perfect unui MULȚUMESC spus unei persoane dragi, este de fapt un răsfăț binevenit oricând.

Aducem la Holomed tehnica AromaTouch, dezvoltată de binecunoscutul Dr. Hill, parte din echipa DoTerra.

Pentru că noi credem că un gest mic poate să aibă impact mare. Și, așa cum spune și acesta:

”Uneori viața are un mod amuzant de a ne face să ne răzgândim”.

Noi luăm la propriu acest citat și ne concentrăm pe a oferi o oră de reașezare a gândurilor, a echilibrului interior. Această tehnică ameliorează percepția stării psiho-somatice și dăruiește o bună stare profundă sănătății per ansamblu.

Bazându-se pe proprietățile chimice individuale și sinergice ale uleiurilor alese, îți punem pe piele 5 secrete care te vor schimba:

1. Imunitate mai bună. Ce oferim noi este o aplicare a unor uleiuri esențiale fitoterapeutice validate științific care nu va avea doar efect relaxant, dar va îți va stimula sistemul imunitar. Într-un moment al anului în care bombardamentul viral și bacterian este maxim, tehnica AromaTouch va contribui la prevenție pentru îmbolnăviri.

2. Nu doar durerile, ci tensiunea. Cea arterială, despre care sunt studii care au demonstrat că utilizarea uleiurilor esenţiale are efect asupra pacienţilor hipertensivi.

3. Stres, dar și depresie, ne luptăm, prevenim, ameliorăm simptomele acestor inamici din viața modernă.

4. Energie dar și memorare, le creșteți rezistența și devii cea mai bună variantă a ta, fără a avea nevoie de liste de to do sau surse externe de energie ca să termini aceste sarcini.

5. Îți readucem pofta de somn, de mâncare și de sănătate, într-o perioadă cu multe încercări pentru corp și minte.

Uleiuri esențiale pure: tehnici, idei și echilibrul tău interior

Cum facem lucrurile de mai sus?

Prin specializarea unei echipe care lucrează, timp de aproxiamtiv o oră, doar pentru tine, alături de tine, pentru ca tu să devii, redevii, să FII!

Și desigur, prin aplicarea de către echipă a 8 minunate uleiuri esențiale pure doTERRA: Lavandă, Balance, Portocală sălbatică, Melaleuca, OnGuard, AromaTouch, DeepBlue și Mentă.

Tehnica AromaTouch a fost dezvoltată de binecunoscutul Dr. Hill bazându-se pe proprietățile chimice individuale și sinergice ale uleiurilor alese.

Beneficii pe care le simtim: uleiuri esentiale doTERRA

Așa cum distilarea uleiurilor esențiale este o știință, ce poate fi considerată și o artă, la fel și răsfățul prin aromaterapie realizată de un specialist trebuie considerată o operă integrată.

Pentru că uleiurile esențiale necesită atenție la manevrare, dozaj și utilizare, te asigurăm că experiența noastră medicală nu face decât să pună un BONUS de siguranță pe experiența senzorială.

După 1 oră de răsfăț, vei vedea nu doar viața altfel, cu listele sale, cu deadline-uri și provocări. Te vei vedea alta în oglindă.

Pentru că:

AromaTouch = un amestec perfect conceput de experții doTERRA, pentru a aduce beneficii în tehnicile de masaj. Acest amestec, alături de terapia doTERRA AromaTouch, reprezintă o metodă exclusivă de aplicare a uleiurilor esențiale, care produce o profundă stare de bine în întregul organism.

Lavanda = reduce efectele iritațiilor pielii, este un puternic cicatrizant și contribuie la atenuarea imperfecțiunilor tenului.

DoTERRA Balance = favorizează liniștea și relaxarea și poate ameliora senzațiile de anxietate.

Portocală sălbatică = are proprietăți stimulante și energizante și capacitatea de a purifica, datorită unui conținut ridicat de antioxidanți, care contribuie la menținerea stării generale de sănătate.

DoTERRA Melaleuca = alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și utilizat pentru proprietățile sale antibacteriene, purificatoare la nivelul pielii și a unghiilor, contribuie la menținerea tegumentelor sănătoase.

doTERRA OnGuard = sprijină funcțiile naturale ale sistemului imunitar.

DeepBlue = perfect pentru un masaj reconfortant pentru sportivi și pasionații de mișcare, ajută la calmarea durerilor musculare și relaxarea corpului după o activitate intensă.

Mentă = pentru a te binedispune și a favoriza concentrarea, este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce stările de tensiune.

Soluția Holomed pentru un Martie ca o terapie, prin medicina viitorului

Știm să răspundem la întrebarea: Cum să mă relaxez, Cum să mă răsfăț sau mai ales, în această perioadă, Ce cadou să fac femeii iubite?

Kinetoterapeuții și experții noștri te așteaptă pentru a te trata. Nu de o boală sau durere, ci a te trata cu toată atenția și pregătirea lor, cu cele mai noi tehnici și vizibile rezultate.

Să facem împreună pasul spre o primăvară și un an benefic, cu ajutorul tehnicilor ce fac parte din medicina viitorului.

Ce poți face acum:

Programează o ședință de aromaterapie la preț PROMO până în 8 martie – aici

Vezi ce servicii mai oferim pentru relaxare și prevenție aici

Abonează-te ca să îți trimitem ofertele promo, atunci când ele apar

Related Posts