ENDODONȚIE

Viziunea noastră este că fiecare persoană trebuie să se bucure de sănătatea celor 6 simțuri. De aceea am dezvoltat Holomed Dental, un complex departament de servicii stomatologice în cadrul clinicii Holomed, iar fiecare specialitate se va asigura că viața devine mai ușoară și gustul ei mai intens, odată cu sănătatea orală.

Endodonția este specialitatea stomatologiei care se concentrează pe prevenirea și tratarea afecțiunilor pulpei dentare (nervul dintelui) și a ligamentului de sustinere de la vârful rădăcinii dentare. Dintele este un organ cu vascularizație proprie și filete nervoase bine conturate.

Suntem supraspecializați și specialiștii noștri împreună cu specialistul endodont asigură cu competență maximă tratamente integrate de endodonție susținute de microscopia digitală.

Oferim consultații de ENDODONȚIE cu planuri personalizate celor cu vârste între 0 – 99 ani.


DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE ENDODONȚIE A CLINICII
HOLOMED MUREȘ

Când ești:

– În criză dureroasă dentară
– Fumător
– Vegan / vegetarian
– Însărcinată

Când dorești și ajutorul venit din:

– Tratamente endodontice susținute de microscopul electronic
– Consiliere și tratament stomatologic integrativ

Când suferi de:

– Dureri de dinți
– Tartru dentar
– Sângerare la periaj
– Gingii inflamate
– Mobilitate a dinților

Inovațiile de care te bucuri la noi:

– Microscop electronic
– Medic supraspecializat în endodonție și tratamente radiculare complexe

Ce face ENDODONTUL: Medic ce se concentrează pe salvarea dinților naturali. Va determina cu exactitate originea durerilor oro-faciale, și este expert în ceea ce privește alinarea durerilor dentare și tratarea traumatismelor dentare. Activitatea endodontului se extinde și asupra dinților integrii coronari , dar pe care dorim să-i extirpăm în scop protetic.

Dinții trebuie tratați, retratați dacă este nevoie, fără a recurge la tratamentul radical (extracție). Apare o întrebare: dinte sau edentație? Răspunsul specialistului endodont la clinica Holomed se dorește să fie mereu același: păstrăm dintele.

Endodontul are următoarele caracteristici:
– Cunoașterea la perfecție a anatomiei dinților
– Cunoașterea patologiei durerii dentare
– Manualitate, exactitate
– Răbdare și perseverență

Tratamentele endodontice sunt:
– Realizate cu instrumentar rotativ și apex-locator care indică cu precizie lungimea de lucru pentru canalele radiculare
– Obturările radiculare se realizează prin condesare laterală la rece sau verticală la cald
– Utilizăm microscopul digital pentru a putea asigura tratamente mai precise și mai predictibile în timp

 – Realizăm decontaminarea canalelor radiculare cu Laserul Biolase USA pentru a reduce riscul de recidivă în cazul infecțiilor radiculare.

– DIODA – BIOLASE EPIC este folosit cu mult succes în dezinfecție canalelor radiculare, reducând  numărul sedimentelor de tratament.

Cu ce lucrăm:
– Instrumente de unică folosință: truse de consultație + turbine + freze
– Clești speciali
– În tratamentul gangrenei dentare, folosim spălături și antiseptice naturale după caz, susținute de studii clinice publicate chiar de către personalul nostru medical
 

Suntem aici pentru tine, pentru că igiena dentară și un plan complex de diagnostic și tratament îți permite să savurezi viața.

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed

Tratamentul este cu atât mai important în această specializare cu cât pulpa dentară (nervul) este un organ important a cărui nervozitate trebuie păstrată și la dinții temporari și la cei permanenți. Acest țesut foarte valoros, ne oferă celule stem care pot fi prelevate din dinții de ”lapte„ în condiții speciale, după un protocol riguros întocmit și păstrate la băncile specializate în acest domeniu. Și mai apoi aceste celule stem se pot utiliza în tratamentul a mai mult de 70 de boli.
De aceea abordarea medicală integrativă care este esențială. Specialiștii noștri alocă timpul necesar discuțiilor medicale pe fiecare caz în parte pentru a putea oferi diagnostice complexe și corecte.

În cadrul Clinicii Holomed, medici endodonți sunt:  

Dr. Andrea Horváth –

Medic specialist endodont

Dr. Fülöp Júlia –

Medic specialist endodont

Serviciile de ENDODONȚIE de la HOLOMED au următoarele BENEFICII:


– Consultație extensivă, dedicată ție (de minim 45 minute)
– Reduceri la pachete de tratament
– Echipă de medici stomatologi și generaliști care discută cazul tău, până la găsirea celui mai corect plan de tratament – În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient
Medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed, iar pacienții noștri ne sunt la fel de apropiați ca jurămintele pe care le-am făcut ca medici.

Consultație de specialitate 

150 RON

Tratament endodontic complicat pe dinte Monoradicular

350 RON

Onorarii Endodonție