OSTEOPATIE

Osteopatia este o abordare integrativă a individului care se bazează pe faptul că structura guvernează funcția dar și vice-versa. Iar ca metodă modernă de diagnostic și tratament, o utilizăm pentru depistarea tulburărilor patologice ale biomecanicii corpului, organelor și țesuturilor, cu tehnici manuale adaptate persoanei și zonei sale de confort. Totul pentru alinierea corpului cu mintea.
Când echilibrul dintre cele două este alterat, atunci intervine și tratamentul osteopat. Cu un personal supraspecializat, oferim pacienților noștri tratamente personalizate pe nevoile, cauzele și dorințele lor.

DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE OSTEOPATIE A CLINICII HOLOMED MUREȘ

Când ești:

– Părinte ce dorești copilului tău o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a coloanei
vertebrale
– Însărcinată
– Sportiv amator sau de performanță
– Sănătos și realizezi că prevenția și eliminarea tensiunilor din organism sunt esențiale

Când dorești și ajutorul venit din:

– Manipulări corective
– Terapie în postură vicioasă
– Tehnici de re-echilibrare osteo-articulare
– Asigurarea unei bune reușite în tratamentul ortodontic
– Terapia discopatiilor lombare

Când suferi de:


– Migrene
– Dureri și disfunctii ginecologice
– Dureri ale coloanei vertebrale
– Sechele post traumatice și chirurgicale
– Afecţiuni legate de stres
– Tulburări de mobilitate

Inovațiile de care te bucuri la noi:

– Cele mai noi metode și descoperiri în domeniul osteopatiei, predate și la prima
Școală de Osteopatie din România, unde Dr. Dan Mezei, colegul nostru, este membru fondator, având astfel cel mai înalt nivel de expert român în domeniu.

Ce face OSTEOPATUL: Restabilește echilibrul corpului, eliminând obstacolele create, adresând principalmente problemelor structurale și mecanice de tip musculo-scheletal asociate cu alterări funcționale organice, viscerale și al sistemului cranio-sacral. Va acționa manual asupra acestor structuri și asupra organelor interne cu scopul de a restabili mobilitatea lor.

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed
 

​Holomed integrează în medicina clasică noi metode de tratare nu doar a afecțiunilor, ci a cauzelor lor. O prejudecată legată de osteopatie este aceea că aceasta tratează problemele legate de oase, când de fapt noi oferim calea către bine, prin tehnici de osteopatie care nu au contraindicații și readuc organismul în starea naturală de autoreglare, vindecare și confort.

Tehnicile elegante de tratament îmbină simplitatea mișcărilor cu discuții deschise despre cauză și efect, la un ceai sau cafea. Oferim astfel cele mai bune sfaturi, idei și soluții de prevenție, nu doar tratament. Specialiștii noștri alocă timpul necesar discuțiilor medicale pe fiecare caz în parte pentru a putea oferi diagnostice complete și corecte.

Consultul și tratamentele din cadrul departamentului de Osteopatie sunt realizate după cele mai noi descoperiri, de către Dr. Dan Mezei, osteopat, medic specialist MF cu competențe în acupunctură.

Suntem aici pentru tine când realizezi că din corp primești semnale esențiale pentru sănătatea ta de ansamblu, iar osteopatia este complementară oricărui demers medical.


În cadrul Clinicii Holomed, osteopați sunt:

– Dr. Dan Mezei

specialist și fondator al Primei Școli de Osteopatie din România, speaker și trainer.

Serviciile de OSTEOPATIE de la HOLOMED au următoarele BENEFICII:


– Consultație extensivă de medicină integrativă, dedicată ție (de minim 30 minute)
– Prețuri preferențiale pentru copii
– Echipă de medici și terapeuți din diverse domenii care discută cazul tău, până la găsirea celui mai corect și mai complet diagnostic
– În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient

Medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed, iar pacienții noștri ne sunt la fel de apropiați ca jurămintele pe care le-am făcut ca medici.

Programează o întâlnire cu abordarea medicală a viitorului.

Consult cu tratament

ADULȚI

(include interpretare RMN / radiografii)

300 RON

Consult cu tratament

COPII 0-3 ani

150 RON

COPII 4-13 ani

200 RON

Auriculoterapie cu ace semipermanente

200 RON