HOLOMED banner_02.jpg

Până la 28 februarie 2022

Consultație de stomatologie personalizată - Prima vizită cu abordare integrativă și diagnostic complet, multidisciplinar.

Definirea unui Plan complex de tratament - Cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație și specialiștilor renumiți în domeniile specifice. 

Ședință completă de profilaxie (detartraj cu ultrasunete + periaj profesional + Airflow)

Reduceri la proceduri -40 % reducere la albirea BIOLASE

-20% reducere la obturații

Ești binevenit la

Logo quadro.png

Dental

La Holomed Dental oferim timpul și atenția de care ai nevoie pentru tratamente corecte, susținute de programe internaționale de pregătire și tehnologie premium. În siguranță și confortabil, clinica este mediul relaxant în care și tu, și cei mici pot zâmbi. 

Icona1.png

Siguranța primează - Protocoale testate și susținute de studii internaționale ne ajută să vă primim în siguranță. 

Icona2.png

Diagnostic inovativ - Consultații și tratamente în linie cu inovațiile și interdisciplinaritatea pentru diagnostice integrative pe bază de microbiom etc. 

Icona3.png

Un loc pentru tot - Ne caracterizează interdisciplinaritatea, un singurul loc pentru prevenție și tratament complementar. 

Icona6.png

Un loc colorat - Pregătire specială pentru tratarea celor mai mici pacienți, ei sunt întâmpinați cu povești și culoare în zona de așteptare și cabinet.

Icona5.png

Certificări internaționale - Medici cu pregătire exhaustiva și cele mai moderne echipamente pentru tehnici detaliate și cu rezultate. 

Icona4.png

Confort, respect și atenție - protocoale de întâmpinare și așteptare concentrate pe pacient și bunăstare construiesc o experiență diferită in clinica noastră. 

 
20210910_Holomed_032.jpg

Alege Pachetul!

Felicitări!
Datele tale au fost înregistrate cu succes!

Completarea formularului reprezintă acceptul termenilor și condițiilor generale și acordul meu să fiu contactat(ă) de către un reprezentant Holomed în legătura cu serviciile solicitate.