HEMATOLOGIE

La fel ca noi, aici la Holomed, specialitatea de hematologie este o disciplină medicală esențială, centrată pe pacient, bazată pe știință și supusă principiilor etice și holistice de îngrijire. Aceasta este o specialitate care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sângelui și ale organelor hematopoietice - măduva roșie osoasă, ficatul, splina și ganglionii limfatici. 

Sângele este un element vital existent la toate nivelurile corpului cu roluri multiple și complexe. Sângele este pompat de către inimă printr-un sistem de vase, reprezentat de sistemul circulator. Pe lângă rolul de a transporta oxigenul de la plămâni la toate țesuturile, și invers de a prelua bioxidul de carbon, de transport al substanțelor nutritive, acesta influențează activitățile sistemului imunitar fiind responsabil de răspunsul în fața infecțiilor.

Medicul hematolog este specializat în diagnosticarea și tratarea bolilor de sânge cum ar fi anemia, trombopenia, hemofilia, leucopenia etc. Hematologia oncologică investighează bolile maligne ale sângelui - leucemiile acute, limfoamele, sindroamele mielodisplazice sau mieloproliferative și multe altele. La Holomed abordarea hematologului este una integrativă bazându-se pe principiul că omul este un întreg și că doar adresând cu adevărat cauzele se vor putea rezolva simptomele oricărei problematici de sănătate. 

Oferim pacienților noștri tratamente personalizate, luând în considerare toți factorii psihosociali și medicali, pentru a crește calitatea vieții.

DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE MEDICINĂ INTERNĂ A CLINICII 

HOLOMED MUREȘ

Când suferi de:

COVID-19

Febră inexplicabilă

Slăbiciune

Scădere în greutate

Piele palidă

Transpiraţie

Pierderea poftei de mâncare

Furnicături  sau amorţeala degetelor

Roşeaţă a feţei

Vînătaie

Apariţia sau creşterea unei tumori la gât, axile şi zona inghinală

Scăderea  hemoglobinei de diferite origini (anemie)

​​​Boală hematologică oncologică

Când copilul suferă de: 

Paloarea pielii, uneori cu un dram de icter

Apariţia vînătăilor

Sîngerări nazale şi alte

Dureri în oase, articulaţii, la nivelul coloanei vertebrale

Dureri de cap şi de stomac

Boală hematologică cronică

Inovațiile de care te bucuri la noi:

- consult de specialitate hematologie PRIVAT sau GRATUIT cu bilet de trimitere de la medicul de familie prin CASA OPSNAJ

- protocoale internaționale

- abordare farmacologică îmbinată cu terapii complementare și fitoterapie

Când dorești și ajutorul venit din: 

- interpretarea complexă a analizelor de rutină

- abordarea complexă a unui medic ultraspecializat

- reabilitare post-COVID

- gestionarea anemiei

- gestionarea unei boli hematologice cronice sau oncologice

Ce face MEDICUL HEMATOLOG:  Are cele mai clare și aprofundate cunoștințe clare privind diagnosticul și tratamentul bolilor de sânge. El poate îndeplini mai multe roluri, incluzând sfatul clinic medical, educația medicală, investigații extensive și tratamentul. 

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed

Atunci când efectuezi analize de sânge, chiar și de rutină, ideal este de a fi interpretate de un medic specialist, iar poate puțini cunosc faptul că cel care este cel mai în măsură să interpreteze orice valoare sanguină, dat fiind că sângele este specialitatea lui, este medicul specialist hematolog. Odată ce interpretează tabloul sanguin, hematologul are competența de a trimite ulterior pacientul la specialistul de care are nevoie țintit, fie că e vorba de internist, de endocrinolog, de pneumolog, de urolog, de cardiolog ori de infecționist, pentru a numi doar câteva dintre specialitățile medicale care se vor desprinde apoi din prima evaluare. ​

 

Suntem aici pentru tine când realizezi că cea mai bună părere legată de analizele tale de sânge ți-o poate furniza medicul hematolog, oferindu-ți opțiuni terapeutice sau direcționându-te către specialitatea medicală corectă pentru tine.

Ne concentrăm să oferim pașii spre sănătatea optimă prin depistarea cauzelor dezechilibrelor pacienților, și nu doar prin tratarea simptomelor. 

În cadrul Clinicii Holomed, medicul hematolog este:    Dr. Marius Găzdac,  Medic specialist hematolog

Dr. Marius Găzdac aduce un avânt deosebit care provine din experiența sa clinică și din studiul celor mai recente protocoale internaționale în abordarea bolilor hematologice. Modelul dânsului de practică clinică este unul deosebit de minuțios, cu o sporită atenție acordată atât istoricului personal al pacientului cât și analizelor extensive de sânge. 

 

D-nul Dr. Găzdac crede, la fel ca întregul colectiv al clinicii, că cei mai buni 6 doctori care întregesc echipa Holomed sunt lumina soarelui, apa, odihna, aerul, mișcarea și dieta.

20210910_Holomed_143.jpg

Serviciile de HEMATOLOGIE la HOLOMED au următoarele BENEFICII: 

- Consultație extensivă, dedicată ție (de minim 20 de minute)

- Consultații gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie

- Echipă de medici care discută cazul tău, până la găsirea celui mai corect și mai complex diagnostic

- În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient

 

Promisiunea că medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed este respectată prin fiecare nouă terapie pe care, testată, o aducem pentru pacienții noștri.

Programează o întâlnire cu abordarea medicală a viitorului.

CONSULT

150 RON

INTERPRETARE ANALIZE (ONLINE)

80 RON