HEMATOLOGIE

La fel ca noi, aici la Holomed, specialitatea de hematologie este o disciplină medicală esențială, centrată pe pacient, bazată pe știință și supusă principiilor etice și holistice de îngrijire. Aceasta este o specialitate care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sângelui și ale organelor hematopoietice - măduva roșie osoasă, ficatul, splina și ganglionii limfatici. 

Sângele este un element vital existent la toate nivelurile corpului cu roluri multiple și complexe. Sângele este pompat de către inimă printr-un sistem de vase, reprezentat de sistemul circulator. Pe lângă rolul de a transporta oxigenul de la plămâni la toate țesuturile, și invers de a prelua bioxidul de carbon, de transport al substanțelor nutritive, acesta influențează activitățile sistemului imunitar fiind responsabil de răspunsul în fața infecțiilor.

Medicul hematolog este specializat în diagnosticarea și tratarea bolilor de sânge cum ar fi anemia, trombopenia, hemofilia, leucopenia etc. Hematologia oncologică investighează bolile maligne ale sângelui - leucemiile acute, limfoamele, sindroamele mielodisplazice sau mieloproliferative și multe altele. La Holomed abordarea hematologului este una integrativă bazându-se pe principiul că omul este un întreg și că doar adresând cu adevărat cauzele se vor putea rezolva simptomele oricărei problematici de sănătate. 

Oferim pacienților noștri tratamente personalizate, luând în considerare toți factorii psihosociali și medicali, pentru a crește calitatea vieții.

 

Ne concentrăm pe consultații de medicină internă, cu planuri personalizate celor cu vârste între 0 - 99 ani.   

DE CE SĂ TE ADRESEZI SECȚIEI DE MEDICINĂ INTERNĂ A CLINICII 

HOLOMED MUREȘ

Când ești:

- Anemic

- Bolnav

- Preocupat de valori deviate ale analizelor tale de sânge

 

Când suferi de:

- Infecții repetate

- Slăbiciune generalizată

- Leucemie

- Sângerări inexplicabile

Când dorești și ajutorul venit din:

- Consult extensiv 

- Integrarea terapiilor dietetice alături de tratamentele medicamentoase

Inovațiile de care te bucuri la noi:

-Testări ultraspecializate

Ce face MEDICUL HEMATOLOG:  Are cele mai clare și aprofundate cunoștințe clare privind diagnosticul și tratamentul bolilor de sânge. El poate îndeplini mai multe roluri, incluzând sfatul clinic medical, educația medicală, investigații extensive și tratamentul. 

Prevenția, parte din grija pentru tine și sănătatea ta la Holomed:

Cu o importanță mare la Holomed, tratamentele sunt doar parte a ceea ce oferim prin medicina altfel pe care o propunem. Medicii parte din echipa noastră au specializări multiple care să ajute, de la discuția cu tine la un ceai sau cafea, la urmărirea progresului venit din cură sau tratament. Cele mai bune sfaturi, idei și soluții de prevenție - încercăm să fim mereu în pas cu ultimele inovații în medicină. Ne concentrăm să oferim pașii spre sănătatea optimă prin depistarea cauzelor dezechilibrelor pacienților, și nu doar prin tratarea simptomelor. 

În cadrul Clinicii Holomed, medicul hematolog este:

- Dr. Marius Găzdac - Medic specialist hematolog

Dr. Marius Găzdac aduce un avânt deosebit care provine din experiența sa clinică și din studiul celor mai recente protocoale internaționale în abordarea bolilor hematologice. Modelul dânsului de practică clinică este unul deosebit de minuțios, cu o sporită atenție acordată atât istoricului personal al pacientului cât și analizelor extensive de sânge. 

 

D-nul Dr. Găzdac crede, la fel ca întregul colectiv al clinicii, că cei mai buni 6 doctori care întregesc echipa Holomed sunt lumina soarelui, apa, odihna, aerul, mișcarea și dieta.

Gazdac%20site_edited.jpg

Serviciile de HEMATOLOGIE la HOLOMED au următoarele BENEFICII: 

- Consultație extensivă, dedicată ție (de minim 30 min)

- Un medic cu experiență deosebită care discută cazul tău în cadrul echipei interdisciplinare, până la găsirea celui mai corect și mai complex diagnostic

- În plus, mereu în plus, pentru că oferim o altfel de medicină, ne supraspecializăm în grija și respectul față de pacient

 

 

-Medicina clasică coexistă și conlucrează cu cea complementară la Holomed, iar pacienții noștri ne sunt la fel de apropiați ca jurămintele pe care le-am depus.

Programează o întâlnire cu abordarea medicală a viitorului.

CONSULT

150 RON

INTERPRETARE ANALIZE (ONLINE)

80 RON